Minuutin mittaiset sadekuurot

09.07.2024

Sadekuuroiset tiistaiterveiset Kiljavalta! Tänään Kiljavalla on suojauduttu todella lyhyiltä mutta kovilta sadekuuroilta! Onneksi satensuojaa ja sadevaatteita löytyy vaikka muille jaettavaksi!

Päivä alkoi leirissä perinteisellä lipunnostolla ja aamulaululla. Lipunnoston jälkeen leiriläiset pääsivät suoraan toimintapisteille. Tänään toimintapisteillä oli melomista, kiipeilyä, jousiammuntaa, kanala, koruja sekä boffausta. Harmiksi sateen vuoksi kiipeily ja melonta jouduttiin sulkemaan kesken kaiken. Mutta torstaina vielä kerkeää niihinkin!

Toimintapisteiden jälkeen oli lounaan ja kanttiinin aika! Lounaan syötyään leiriläiset jonottivat jo innoissaan omaa kanttiinivuoroaan. Kanttiinikäynnin jälkeen oli leiriläisillä hieman vapaa-aikaa esimerkiksi poppisten maisteluun taikka boffaukseen.

Vapaa-ajan jälkeen oli puolet leiristä saunomassa ja muut suuntasivat kerhoihin. Kerhoissa tänään leiriläiset pääsivät leipomaan kaurakeksejä, askartelemaan koruja ja kortteja, pelailla lautapelejä tai nauttia musiikista. Kun saunomiset oli saunottu oli päivällisen ja puhelinajan vuoro.

Näiden jälkeen loppuleiri pääsi saunomaan ja ensin saunassa olleet pääsivät tutustumaan kaikkiin edellämainittuihin kerhoihin. Kerhoilun ja saunomisen jälkeen oli jo kova aika syödä iltapalaa sekä pestä hampaat. Tyytyväiset leiriläiset menivät kukin omaan telttaansa nukkumaan. Hyvää yötä leiri!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa