Onnistunut retki ja niin paljon muuta

04.01.2017

Kolmas leiripäivä alkoi vauhdikkaasti rokaten (eli musiikkia kuunnellen ja salibandymailakitaroita soittaen) ja menoa riitti loppuun asti! Lounaan tilalla syötiin tänään aamuvälipalaa, karjalanpiirakoita munavoilla ja mehukeittoa, jotta ehdittäisiin ajoissa retkikohteeseen eli Rush trampoliinipuistoon. Vaikka ulkona oli kylmä ja matka oli pitkä, lähti kaikki reippain mielin kävelemään kohti määränpäätä ja retkieväitä. Perille päästiin jopa liian aikaisin ja jouduimme odottamaan hetken puiston aukeamista!

Perillä oli hyvin aikaa syödä eväitä ja tutustua puiston turvaohjeisiin (mitä saa ja mitä ei saa tehdä trampoliineilla). Vauhdikasta pomppimista oli varattu tunnin ajaksi. Tutustuimme ainakin vaahtomuovialtaaseen (vai oliko se sittenkin meri?), lattia- ja seinätrampoliineihin ja koripallojen donkkaamiseen! minkä jälkeen oli hyvä hetki syödä lisää eväitä että jaksettaisiin kävellä takaisinkin. Kävelyä kertyi huikeasti, yhteensä yli neljä kilometriä! Nuorisotalolla odotti nakkisoppa, joka lämmitti mukavasti ulkoilun jälkeen. Loppupäivä kului vapaasti leikkien. Yllättävää suosiota saivat sohvat ja muut löhöilypaikat :)

Huomenna diskoillaan ja vietetään mahtavaa viimeistä leiripäivää!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa