Osa leiriläisistä juhannuksen viettoon - osa alkaa käynnistellä leirissä juhannuksen viettoa

22.06.2023

Kello 10 Kiljavan leirikeskuksessa nostettiin leirikeskuksen ja Leirikesän liput salkoon pienessä vesisaateessa. Tämän lisäksi poikkeuksellisen aurinkoisen viikon lipunnostosta teki vierailupäivä ja Mennimaan, Palon ja Hiisilän kotiväki. Lipunnoston ja viikon kuuluvimmin kajahtaneen aamulaulun jälkeen Mekalmon, eli pitkän leirin leiriläiset, lähtivät Kassun saliin katsomaan elokuvaa ja makoilemaan patjoilla. Samaan aikaan muille leiriläisille järjestettiin vierailupäivän toimintapisteet, ja lapset pääsivätkin näyttämään kotiväelle, millaisia toimintapisteitä oli mahdollista päästä viikon aikana kokeilemaan. Samalla kanttiinissa tarjottiin ylijääville rahoille vastinetta herkkutarjoilujen, sekä kahvien kanssa.

Kun lounaat oltiin nautittu vierailupäivän väelle, sekä pääleirille, pääsivät Mekalmokin kanttiiniin ostamaan herkkuja kanttiinista. Tämän jälkeen ohjelmassa heillä oli toimintapisteitä. Tällä kertaa auki leiriläisellä oli boffauspiste, askartelu ruokailukatoksessa, melonta, sekä vapaata tekemistä. Välipalat ja puhelinhetket nautittiin myös mukavasti porukalla Trullien hengailen aliksessa sisällä ja Fantit ruokailukatoksessa sateen suojassa.

Loppuillaksi sadekeli kääntyi vielä kohti upeaa kesäillan säätä, kun sadepilvet väistyivät leirissä ja aurinko saapui leiriin. Juhannukseen päästiin valmistautumaan myös syväpuhdistuksella, kun sauna lämmitettiin näille kahdelle ainoalle telttakylälle, mitä leirissä enää on. Saunassa kävijöitä riitti vähän harvakseltaan, kun taas Märkiön vesi, mikä oli lämpimämpää kuin ilma, houkutteli leiriläisiä yhä tyylikkäämpiin hyppyihin ja järven pauhkeeseen. Iltapala kruunasi tämän mukavan leiripäivän, mikä oli monen leiriläisen onneksi herkullista persikkarahkaa!

Valitettavasti sairastumisen johdosta tältä päivältä ei saatu uutta kuvamateriaalia, joten tämä postaus sisältää tunnelmia alkuviikolta.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa