Päiväleirin torstai

29.12.2016

Hei kotiväki,

tänään Uuden vuoden päiväleirillä uhmattiin koleaa merituulta ja lähdettiin koko jengin voimin Kaapelitehtaalla sijaitsevaan Teatterimuseoon, jonka näyttelyt ja sopet tarjosivat värikylläisen piilopaikan kurjalta säältä. Matkalla ihmettelimme joutsenta, joka ui kanavaa pitkin: lintu tuli ihasteltavaksi ihan lähelle, ilmeisesti ruoan toivossa, mutta leivänkannikkaakaan ei ollut tällä kertaa tarttunut mukaan. 

Perillä Teatterimuseossa aika kului nopeasti, näyttelyt kierrettiin nopeasti mutta runsas pukutarjonta innosti leiriläiset sovittamaan päälleen erilaisia rooliasuja ja kokeilemaan lavalla oloa. Rekkien luona kävi aikamoinen kuhina, kun joukko etsi kaikista siisteimpiä asusteita ja pukuja.

Museovierailun lisäksi olemme nauttineet tänään itsetehtyjä hampurilaisia, jatkaneet edellispäivien majaleikkejä ja tulleet entistä paremmiksi biljardinpelaajiksi. Ja ulkoillakin ehdittiin!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa