Paras perjantai

23.02.2017

Viimeistä viedään, leiri!

Tänään oli leirin viimeinen kokonainen päivä. Se tiesi saunomista ja diskoa!

Aamupäivällä tytöt pääsivät saunomaan ja iltapäivällä oli poikien vuoro. Tytöistä ainakin osa oli käynyt kierimässä lumessa ja pojista osa oli pulahtanut avantoon. Rohkeita lapsia meillä täällä, huhhuh!

Saunojen ohella pyöritimme kerhoja, joiden teemana oli "Tätä et voi tehdä kotona!". Halusimme juhlistaa leirin viimeistä päivää tekemällä vain sellaisia asioita, jotka eivät olisi mahdollisia kotona. Tällaisia olisi esimerkiksi "sotkemisrasti", jossa sai heittää märkiä käsipaperitolloja seinään kylppärissä, mikä oli kuulemma lasten mielestä "PARASTA IKINÄ!".

Nyt meillä on käynnissä hyvin perinteinen ja odotettu disko! Täällä rakennuksessa on paljon innokkaita punaposkisia lapsia tanssimassa kaikkien tuntemien diskobiisien tahtiin. Niille, jotka eivät halua diskota tai jotka tarvitsevat taukoa tanssimisesta on järjestetty lautapelikerhoa ja boffausta pehmomiekoilla.

Kohta valmistaudumme taas iltapalalle ja nukkumaan. Huomenna onkin sitten lähtöpäivä.

Leiriläisten kotiväki on tervetullut huomenna vierailemaan hiihtolomaleirille. Leiriin saa tulla halutessaan jo aamusta (klo 9 jälkeen), jolloin meillä alkaa hurja pakkausrumba.

Aamupäivän aikana meillä on ohjelmassa pakkailua, brunssia, siivoilua ja ulkoilua lasten omaan tahtiin, eli hyvin vapaamuotoista olemista!
Lopetamme leirin poikkeuksellisesti jo klo 11.15 lipunlaskuun, jonka jälkeen lähtee yhteiskuljetus Helsinkiin sekä autolla lähtevien tulee viimeistään poistua. Mikäli haluatte hakea lapsenne autolla jo aiemmin, niin se on täysin mahdollista. Ennen lähtöä pitää kuitenkin tulla ilmoittautumaan Info-pisteelle, niin pysymme laskuissa, että kuinka moni lapsi on vielä leirissä :).

Aamupäivällä meillä on tarjolla lapsille ja aikuisille brunssia. Leiriläisille brunssi on ilmainen, ja kotiväelle se maksaa 6€ (sis. kahvin tai teen). Brunssia on tarjolla n. klo 11 asti. Paikalta voi myös ostaa herkkuja ja Leirikesä-tuotteita käteisellä tai kortilla. Meillä on perinteisesti myynnissä myös kuvatikku - eli muistitikku, joka on täpötäynnä kuvia meidän leiristämme. Kuvashow tulee myös pyörimään huomenna valkokankaalla koko aamupäivän.
Lämpimästi tervetuloa!

Tällä viikolla kanssamme on samalla alueella ollut Helmi-partioleiri. Yhteiselo on sujunut isolla alueella erittäin mallikkaasti. Jos lapsenne innostuivat leirielämästä oikein todenteolla, niin kannattaa muistaa, että partioharrastus on kaikille mahdollista!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa