Paras perjantai

01.01.2016

Perjantai-aamu alkoi bronttojen (eli leirin yläkouluikäisten leiriläisten) suunnittelemalla ohjelmalla, jossa Märkiöön saapui leirikoululaisia. Koululuokan opettaja oli järkyttynyt, kun luokan poppis-tikkarit olivat kadonneet ja lähetti leiriläiset selvittämään mysteeriä. Leiriläiset saivat haastatella alueelta löytyviä lapsia ja selvittää heidän välisiä riitojaan. Lopulta poppis-varkaaksi selvisi Elmeri. Hänellä oli tikkari-allergia ja hän oli ollut kateellinen, kun muut vain puhuivat poppis-tikkareista.

Lounaan jälkeen leiriläiset kävivät pesulla saunassa. Ensin tytöt saunoivat ja pojat olivat kerhoissa. Sitten vaihdettiin vuoroja. Kerhoissa sai mm. leipoa kaurakeksejä, kokeilla Nerf-tarkkuusampumista, pelata biljardia ja tehdä hamahelmiä.

Päivällisen jälkeen lapset aloittivat jo pakkaamista. Kun oli tehty esipakkaaminen, siirryttiin leiriläisten kauan odottamaan diskoon! Diskossa on tuttuun tapaan villit tanssimuuvit, välkkyvät diskovalot ja Robinin parhaat kappaleet! Kohta syömme iltapalaa, tanssimme vielä vähän ja lopetamme leiripäivän perinteisesti R-A-K-A-S-kappaleeseen, minkä jälkeen menemme nukkumaan.

Huomenna onkin sitten leirissä vierailupäivä. Kotiväelle tiedoksi, että leiriltä voi ostaa kymmenellä eurolla Leirikesä-muistitikun, joka sisältää kaikki leirissä otetut kuvat. Bussi lähtee ja siten myös leiri päättyy Märkiössä kello 13.00. Näin leirinjohtajan näkökulmasta leiri on ollut erittäin onnistunut! Lapset ovat näyttäneet viihtyvän hyvin ja heille on ollut tarjolla paljon erilaista tekemistä. Tätä viikkoa tulee kyllä ikävä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa