Partymaster2000 - keksinnöistä bailaavin

28.06.2023

Herneenpalko, uudet mansikat ja aurinkoinen hellepäivä. Näistä on perinteinen kesäkeskiviikko yleensä kasattu. Tällä kertaa kesäkeskiviikko koostui kuitenkin teemapäivästä - Carmino Carcassonesta, hulppeasta keksinnöstä, sekä leirinlopetuksesta ja -aloituksesta.

Kello kymmeneltä Mennimaassa aloitettiin vierailupäivä, ja leiriläisiä saapui vastaan moni kotiväen jäsen. Leiriläisille ja kotiväelle järjestettiin viimeisen päivän kunniaksi toimintapisteitä, kuten kiipeilyä, boffailua ja melontaa, ja näin Mennimaan leiriläiset pääsivät näyttämään kotiväelle, mitä viikon aikana päästiin tekemään.

Samaan aikaan lipunnoston jälkeen tiedemies Carcassone sekä hänen tutkimusassistentti saapuivat leiriin esittelemään bailaavinta keksintöään - Partymaster 2000. Ennen Partymasterin käynnistystä Carcassone toivoi, että leiriläiset lähtisivät toisten hahmojen kanssa hakemaan bailufiilistä. Aamupäivästä tunnelmaa kohotettiin karaoken laulannalla, bilehattujen tekemisellä, vesiviesteillä tuunaamalla bronttojen outfittejä. Kun biletysfiilikseen oltiin päästy, haluttiin kone startata leiriläisten kanssa, mutta epäonnekseen huomattiin koneen joutuneen sabotaasin kohteeksi.

Makaronilaatikon ja kanttiinin jälkeen teemapäivää jatkettiin etsivä Hermanni Poroilan kanssa, koska sabotaasi haluttiin selvittää. Ratkaisu tähän olisi tiedeavustajien tiedekerhot, missä syyllinen lopulta paljastuisi. Avustajien kanssa rakennettiin mm. vaahtokarkeista kolmiulotteisia rakennelmia, taiteiltiin lennokkeja, valmistettiin väriä muuttavaa kaalimehua, rakennettiin laavalamppuja ja leikittiin slime-limalla. Kun Carcassone ja Hermanni käynnistävät konetta, koneesta kuuluukin alieneiden viesti: “Tuo maapallon tuomionpäivänlaite on tuhottava.” On siis varauduttava alienien saapumiseen.

Samaan aikaan Mennimaahan saapui uudet leiriläiset, ja näin täytettiin Menninkäisten, Wompattien ja Tuupposten telttakylät. Omien ohjaajien kanssa käytiin kiertämässä leirialuetta ja käytettiin ilta toisiin tutustuen.

Illalla saatiin selville, että nämä alienit ovat matkalla, mutta matka maapallo kestäisi muutaman päivän. Näin ollen leirillä jäätiin odottamaan alienien saapumista, ja järjestettiin rentoa ja mukavaan keskiviikko tekemistä. Aliksessa pistettiin päälle Shrek elokuva, brontoilta päästiin hakemaan kakkua, uimarannassa päästiin kiipeilemään ja melomaan, sekä ruokailukatoksessa tekemään koruja. Tunnelma jäi selkeästi vielä mystiseksi, kun teemapäivästä selvästi on tulossa vielä jotain jatkoa.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa