Perjantai

03.07.2015

Leiri heräsi tänään ihanaan aamuun auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta. Heti aamusta leiriläiset aloittivat valmistautumaan koko leirin yhteiseen retkeen. Jokainen leiriläinen täytti helteisen päivän retkelle vesipullon, laittoi hatun päähänsä ja kunnolliset kengät jalkaansa. Aamupalan ja lipunnoston jälkeen telttakylät lähtivätkin tutustumaan lähialueen metsään ja sen luontoon. Retkellä etsittiin Karin kadonneita erätavaroita ja perehdyttiin mm. suon ihmeelliseen maailmaan. 

Retken jälkeen leiriläisille maistuikin lounas. Lounaaksi keittiö oli loihtinut herkullista nakkikastiketta ja perunoita. Pienen vapaahetken ja kanttiinin jälkeen oli vuorossa yksi päivän odotetuista hetkistä, nimittäin saunat ja uiminen. Kuumaa kesäpäivää viilensi Märkiöjärvessä uiminen leirikavereiden kanssa. Saunojen ohella lapset pääsivät erilaisiin kerhoihin. Kerhoissa pääsi taiteilemaan esimerkiksi upeita mosaiikki -tauluja ja siistejä ninja-palloja. 

Saunan raikkaina viimeistä leiri-iltaa vietettiin discon merkeissä. Perinteisessä leiridiscossa soi lasten toivebiisit. Discosta saattoi käydä viilentymässä esimerkiksi boffauksen tai trenza -lettien merkeissä. Iltapalan ja viimeisen discon biisin jälkeen oli aika suunnata hammaspesujen kautta kohti omaa telttaa. Iltasadun myötä leirin viimeinen yö saattoi alkaa levollisesti auringon laskiessa järven taa. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa