Perjantai

21.02.2014

Perjantaina leiri heräsi aamulla muumilaaksoon jossa haisuli oli varastanut niiskuneidin nilkkarenkaan. Haisuli halusi pelata peliä kepposena, jossa lasten oli tarkoitus voittaa nilkkarengas takaisin. Lapset kiersivät rasteilla joko suorittamassa tehtäviä tai kääntämässä kortteja. Korteissa oli mahdollista olla joko tyhjä jolloin lapset eivät saaneet mitään, haisuli joka varasti lapsilta kaikki rahat tai näkinkenkä jolla lapset saivat rahaa. Tehtävärasteilla oli tarkoituksena mm. pelata polttopalloa viljonkan ja lapsien kanssa, kääntää pressua viuhtin kanssa tai vastata taikurin arvoituksiin. Lopussa lapset voittivat pelin ja niiskuneiti sai nilkkarenkaansa takaisin!

Lounaan jälkeen lapset pääsivät saunomaan jonka ohessa lapset pääsivät mm. painamaan paitoja ja askartelemaan hamahelmiä. Illalla koitti leirin eräs odotetuin hetki, jolloin lapset pääsivät laittamaan jalalla koreasti discoon. Discossa meininki kohosi kattoon ja lapsilla oli mahtava fiilis. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa