Perjantai

17.06.2016

Leirin viimeinen kokonainen päivä alkoi torstain tapaan sateisena, mutta iloksemme aurinko tuli meitä iltapäivällä tervehtimään! Aamupäivän sateet eivät menoa haitanneet, sillä ohjelmaa siirrettiin sään vaatiessa sisätiloihin. Aamupäivällä myös erilaiset hauskat ja vallattomat hahmot tulivat Kiljavalle, ja lapset pääsivät osoittamaan näille taitonsa mitä erilaisimmissa hauskoissa toimipisteissä.


Iltapäivällä oli saunomisen aika. Tytöt ja pojat saunoivat eri vuoroissa, ja toisten ollessa saunassa, pääsivät muut seikkailemaan sisätiloihin rakennettuun Mario-rataan. Sisätiloissa kuljettiin radan läpi, jossa pääsi temmeltämään läpi pelikenttämäisen seikkailun. Saunoessa rohkeimmat uskaltautuivat uimaan.


Illemmalla aurinkokin kurkisti pilven takaa – eikä ihmekään, sillä seurasi osalle leiriläisistä sen kohokohta: disko! Diskossa musiikki raikasi ja hitit hypityttivät. Ohessa pystyi myös tekemään muita aktiviteetteja niin sisä- kuin ulkotiloissa.


Illalla oli aika huikean leirin viimeisten iltasatujen –ja leikkien. Viikon aikana on ehditty nähdä ja kokea kaikenlaista, eikä loppuviikon sateisempi sää ole menoa haitannut, sillä siihen ollaan osattu varautua. Leirillä on leikitty, ystävystytty, seikkailtu, tutustuttu hahmoihin, ohjaajiin ja toisiin leiriläisiin, syöty mahan täydeltä, jännitetty teemapäivää, saunottu, oltu luonnossa ja vaikka mitä muuta. Eipä ihmekään, jos uni leirin viimeisenä yönä maittaa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa