Perjantai

24.06.2016

Leirin viimeinen päivä! Aamu alkoi jo totuttuun tapaan aamiaisella, jonka jälkeen oli lipunnosto. Lipun noustua salkoon oli aika ensimmäisen ohjelman. Lasten seistessä telttakyläriveissä ilmaantui heidän eteensä joukko Taru sormusten herrasta –hahmoja, jotka kaipasivat kipeästi lasten apua! Bilbon, Legolaksen, Gimlin ja muiden sankareiden johdolla lapset pääsivät kiertämään metsään jännittävää reittiä, joka oli täynnä erilaisia tapahtumia ja toimintaa.


Kun sankaritarina oltiin saatu päätökseen, siirryttiin lounastamaan. Lounaan jälkeen oli vuoro saunoa ja juhannuskerhoilla. Juhannussauna valmisti myös illan kohokohtaa – discoa - varten. Kerhoissa pääsi tekemään, askartelemaan ja puuhastelemaan kaikenlaista mukavaa juhannustunnelmissa - illan kokkoa ja discoa odotellen.


Discon aika koitti päivällisen jälkeen. Discon teema oli mikäs muukaan kuin juhannus! Kiljavan alakämpässä musiikki soi ja tunnelma oli katossa. Discon aikana oli myös muuta oheisohjelmaa, jonne pääsi hengähtämään discon ohessa. Niin nopeat kuin hitaat hitit soivat läpi illan, kunnes oli aika juhannuksen loppuhuipennuksen: juhannuskokon. Kokko oli rakennettu kentän keskelle, ja sen roihuamista seurattiin juhlavasti, mutta turvalliselta etäisyydeltä. Kokon ympärillä laulettiin kitaran säestyksellä lauluja, ja tunnelma oli lumoava. Liekkien lumo toi mukanaan myös väsyn pitkän päivän päätteeksi, ja leiri siirtyi juhannuskokon ääreltä telttoihin ja nukkumaan.


Leirin viimeinen kokonainen päivä oli huima, niin kuin koko viikkokin. Huomenna on vierailupäivän aika, jonka jälkeen juhannusleiri on saatettu päätökseensä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa