Perjantai

08.07.2016

Eilinen sade jäi taakse ja leirin viimeinen kokonainen päivä lähti käyntiin vauhdilla, kun lapset pääsivät teltta-alueittain kilpailemaan Live Monopoly -pelissä. Klassikko lautapelistä oli tehty koko Kiljavan kokoinen lautapeli, jossa lapset pääsivät seikkailemaan. 

Lounaan jälkeen oli päivittäinen vapaahetki, jolloin leiriläiset pääsivät toivomaan ohjaajilta miten haluaisivat vapaa-aikaa viettää. Osa pelaili esimerkiksi Kiljasto -teltassa ja osa lainasivat erilaisia pihapelivälineitä 3-varastosta vapaa-ajalle. Vapaa-ajan jälkeen oli tyttöjen ja poikien saunat. Löylyhuoneeseen tai uiminen ei ollut pakollista, mutta leiriläiset kävivät discopäivän kunniaksi pesulle. Saunojen ohella oli mahdollista kiertää erilaisissa kerhoissa. Kerhoissa saattoi päästä esimerkiksi tekemään jättiläismäisiä saippuakuplia, ampumaan ankkoja ritsalla taikka askartelemaan kauniita kukkaseppeleitä.  

Illalla oli luvassa vielä odotettu disko, jossa pääsi tanssimaan leirikavereiden kanssa kesän ykköshittien tahtiin. Ilmassa oli vikan illan juhlatunnelmaa. Diskosta saattoi käydä huilaamassa pehmomiekkailun parissa tai saada poskeensa kivan kasvomaalauksen. Diskossa nautittiin kivasta tunnelmasta ja viimeisestä illasta leirikavereiden kanssa. 

Diskon jälkeen leiriläiset hipsivät hammaspesulle ja suuntasivat telttoihin rauhoittumaan iltaa varten. Vielä ennen nukkumaanmenoa ohjaajat kiersivät kyselemässä leiriläisten kuulumisia ja varmistivat, että jokaisella on lämmintä vaatetta yöksi. Leiriltä löytyy lämpimiä villavilttejä mikäli kylmyys sattuisi yllättämään. Perinteisesti illan päätti iltasatu, jonka aikana on hyvä nukahtaa untenmaille. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa