Perjantai

15.07.2016

Takana on viimeinen pitkä leiripäivä! Vaikka sää on ollut sateinen, ei se ole menoa haitannut. Ohjaajat pitävät huolen, että lapsilla on aina kuivat vaatteet ja säänmukainen vaatetus. Leirialue elää säätilan mukaan, mutta ohjelmat eivät säätilan muutoksista kärsi, jote tänäänkin leiriläiset ovat päässeet tekemään vaikka mitä!

Aamu alkoi taianomaisissa merkeissä! Tylypahkan taikakoulun johtaja oli tullut opettajineen Kiljavalle. Mutta voi kauhistus - opettajat olivat tipotiessään! Lasten piti ehyttää eksyneet ja piilosilla olevat opettajat, ja auttaa ratkaisemaan kiperä arvoitus. Onneksi lapset olivat nopeita liikkeiltään ja nokkelia hoksottimiltaan, ja kaikki opettajat löytyivät.

Tämän oli lounas, jonka jälkeen oli saunomista ja kerhoja, joista löytyi jokaiselle jotain puuhailtavaa. Tytöt ja pojat saunoivat eri vuoroissa, ja pääsivät pulahtamaan Märkiöjärveen, jos niin mielsivät. Ja niin moni tekikin, sillä sauna oli lämmin ja tihkusateessa on myös mukava pulikoida. Kerhoissa päästiin erilaisten askareitten ja toiminnan pariin, ja kerhoista jäi monilla varmasti tuomisia kotiinkin.

Illalla oli aika discon! Discoa olivat monet jo odottaneet. Discon teemana oli Havaji, ja tunnelma olikin varsin trooppinen! Discon aikana oli mahdollista puuhailla muutakin mukavaa: boffata, pelailla, löhöillä tai hengailla - mitä vaan mieli teki! Discon jälkeen olikin aika rauhoittua, ja suunnata kohti viimeistä telttayötä.

Viikkon on ollut monipuolinen ja antoisa, eikä ihmekkään, jos tänä yönnä uni maittaa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa