Perjantai

05.08.2016

Kesän viimeinen kokonainen leiripäivä alkoi auringon paistaessa, ja leiripäivä aloitettiin tuttuun tapaan lipunnostolla. Kun liput olivat salossa, pääsivät lapset ohjelmaan opettamaan uusavutonta Seppoa, joka ei vielä aikuisiälläkään osannut minkäänlaisia kansalaistaitoja. Seppoa opetettiin erilaisilla rasteilla esimerkiksi pesemään ikkunoita, kierrättämään roskia, pukeutumaan sään mukaisesti ja syömään monipuolisesti ja terveellisesti.

Lounaan ja kanttiinin jälkeen lapset pääsivät saunomaan, peseytymään ja halutessaan polskimaan järveen. Kun sekä tytöt että pojat olivat saunoneet, olikin aika herkkupäivälliselle! Viimeisen leiripäivällisen kunniaksi oli tarjolla maittavia hampurilaisia ja lohkoperunoita.

Illalla päästiin irrottelemaan tanssilattialle koko kesän viimeiseen discoon. Hauskanpidon jälkeen syötiin iltapalaa, josta koko leiri siirtyi perinteisesti rantaan laulamaan yhdessä mm. Robinin Frontside Ollie ja Tiktakin Heilutaan -kappaleet. Viimeisenä lauluna leiriläiset ja henkilökunta lauloivat yhdessä tämän kesän Nyyhky-kappaleen, joka oli haikeahko Pikkuveli-laulu sanoitettuna uudelleen Kiljava-teemaiseksi.

Laulujen loputtua leirinjohto ja huoltomies heitettiin komeasti järveen koko leirin riemutessa yhdessä tästä hauskasta leiriviikon loppukäänteestä. Mikä mainio leiriviikko täynnä elämyksiä takana!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa