Perjantai

09.06.2017

Kesäloman eka viikko lähenee loppuaan. Tänään leirissä on vietetty laatuaikaa leirikavereiden kanssa. Jokainen telttakyläryhmä aloitti päivän viettämällä oman ryhmän aikaa. Auringonpaisteessa ryhmät lähtivät mm. melontaretkelle, paistamaan nuotiolla lettuja tai vaahtokarkkeja ja testaamaan järven lämpötilaa. Vaikka sateella leirissä on paljon hauskaa tekemistä, piristi aurinko kummasti leirissä!

Keskipäivällä lapset pääsivät saunaan ja uimaan. Kovimmat löylyilijät saattoivat viettää saunassa parikin tuntia. Viile järvivesi ei tuntunut haittaavan uimista. Innokkaimmat uimarit kertoivat käyneensä järvessä seitsemän kertaan saunojen aikana. Saunojen ohella oli vielä hyvin aikaa päästä testaamaan leirin toimintapisteitä. Laatikkoleikissä nousi korkeita laatikkotorneja, painopajassa painettiin leiripaitoja ja pehmomiekkaturnaus oli kovassa vauhdissa. 

Saunan raikkaina päästiin valmistautumaan kauan odotettuun discoiltaan. Alakämpässä soi illasta kovimmat radiokanavien biisit ja leirin kestohitit. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa