Perjantai

16.06.2017

Leirissä on saatu nauttia kesäisestä säästä. Jo varhain aamusta tarkeni t-paidassa ulkona. Kesäfiilis tuntuikin olevan perjantain teema. Päivän ekassa ohjelmassa leiriin saapui markkinat, jossa lapset pääsivät erilaisissa markkinakojuissa ostoksille. Ostoksia varten tarvittiin tottakai valuuttaa. Valuuttana toimi metsän omat kävyt. Kojuissa oli mahdollista saada mm. itselleen lettejä, pelailla, maalata ja askarrella. 

Iltapäivästä haettiin edellisen päivän jäljiltä pyyhkeitä kuivumasta ja suunnattiin saunomaan ja uimaan. Vedenlämpötilat alkavat jo olla kesäisissä lukemissa. Märkiö-järvi on mainio uintipaikka, sillä se on matala järvi ja vesi lämpenee nopeasti. Saunassa ei ole pakko mennä uimaan ja löylyhuoneessa, mutta jokainen lapsi käy saunapäivänä suihkussa. Kun oli saunottu tarpeeksi, oli mahdollisuus osallistua erilaisiin pihapeleihin, jotka valtasivat Kiljavan nummen. Vanhat kunnon leikit kuten kirkonrotta, toimivat edelleen. Lisäksi kiipeilytoimintapisteet olivat avoinna, jotta mahdollisimman moni halukas leiriläinen ennättäisi kiipeilemään. 

Alkuillasta toimistolle raikasi iloinen huuto, kun koko leiri huusi samanaikaisesti sitä, että haluavat jo discoon. Huuto oli niin onnentäyttämä, että se sai hymyn huulille. Leirin vikana iltana pidetään perinteisesti discoiltaa, jossa pääsee juhlistamaan mennyttä leiriviikkoa leirikavereiden kanssa. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa