Perjantai - Dinoja ja varkaita

05.07.2019

Tänään Kiljavalla selvitettiin mysteeriä... minne kaikki kanttiinirahat ovat kadonneet? Talousjohtaja P.Ihi saapui leirille mukanaan kaikkein tarkkasilmäisimmät tilintarkastajansa, sillä hänen mukaansa leirin työntekijät varmasti käyttävät kyseisiä kanttiinikolikoita omiin huvituksiinsa. Jos varoja ei saada yleiseen käyttöön, miten ihmeessä leirille saataisiin pitkään kaavailtu viiden tähden kylpylä ja maailman nopein avaruussukkula? Leiriläiset kiersivät vakoilemassa kaikkia leirin epäilyttävän näköisiä työntekijöitä - eli työsarkaa riitti. Samalla leiriläiset saivat osallistua haasteisiin, joissa oli mahdollisuus voittaa aitoa leikkirahaa. Tosin jos haaste on lakaista ruokailukatoksen lattiaa, sen voi ehkä laskea haasteen sijaan perinteisemmäksi ansiotyöksi. Lopulta paljastui, että talousjohtaja itse oli tehnyt ratkaisevia tilisiirtoja automaahantuojalle, joten mitään avaruussukulaa ei ollut edes suunnitteilla. Vankilareissuksihan se meni.

Ilta vietettiin dinodiskon parissa, jossa kaikki kovimmat liskoilijat, kuten Yo-raptor, Hirmusisko, Flossiili ja T-Reksi olivat reivaamassa kuin viimeistä päivää ennen sukupuuttoa. Disko oli tänään erityisen näyttävä, sillä sinne oli asennettu upouudet valot. Ärjymme ja pompimme kohti huomista vierailupäivää!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa