Perjantai - diskomeininkiä!

29.06.2018

Tänään aamu oli hieman harmaampi kuin eilen. Yöllä Kiljavan päälle oli osunut sadekuuro, mutta telttoja peittivät pressut, jotka on kiristetty ohjaajien toimesta, joten vesisade ei vienyt keneltäkään unia.

Aamun ohjelmassa chillailtiin sisällä vieläkin tihkuisena jatkuvan sateen vuoksi. Ympäri leirialuetta oli erilaista tekemistä tarjolla. Esimerkiksi alatuvassa pelailtiin lautapelejä sekä korttia, ylätuvassa askarreltiin, ja Kiljastossa pääsi pelaamaan, piirtämään ja lukemaan akkareita normaaliin tapaan. Aamupäivän aikana sade laantui, ja ulkona uskallettiin jo pelata pallopelejä sekä leikkiä pihaleikkejä. Jalkapallokentällä raikasi "kuka pelkää mustekalaa?".

Lounaan jälkeen päästiin kanttiinin kautta saunomaan. Vaikka taivas oli jo poutainen ja aurinkokin pilkotti, tuuli oli silti noussut, ja lämpötilat pysyivät alhaisina koko päivän. Siksi saunominen lämmitti varmasti mukavasti, ja laittoi suunpielet koholle lähestyvää diskoa varten...

Tyttöjen ja poikien saunoessa vuorotellen, ehti saunavuoroaan odottava ryhmä kerhoihin askartelemaan! Erilaisissa kerhoissa mm. valmistettiin lima-akvaarioita ja sadeputkia. Sen jälkeen käytiin päivällisellä, joka oli tänään kestosuosikkia, nakkiperunoita.

Sitten olikin diskon aika! Teemana oli meri. Diskomeiningistä piittaamattomille tarjolla oli myös hiljainen disko, jossa kuultiin valaan ääniä, ja opittiin uusia faktoja näistä merten jättiläisistä. Tanssimisen ja valaiden lisäksi tarjolla oli mm. pihaleikkejä ja veneenrakennusta. Sillä aikaa alatuvan tanssilattialla hillui mm. laivan kapteeni, ja meno olikin sen tasoista. DJ:t tanssittivat leiriläisiä iltaan asti, kunnes kaiuttimista kuului perinteinen viimeinen "hidas", R.A.K.A.S.

Diskon jälkeen oli iltapalan aika. Huomenna kaikki leiriläiset lähtevät kotimatkalle, joten tämä on tällä kertaa viimeinen yö Kiljavalla omien telttakyläkaverien kanssa.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa