Perjantai - diskotunnelmaa

13.07.2018

Perjantaiaamu valkeni helteisenä. Tämän viikon leirille on sattunut aivan ihanaa säätä. Lämpöä on riittänyt ja aurinko on porottanut useana päivänä, mutta ei myöskään liikaa. On siis ollut täydellinen keli ulkona touhuamiselle.

Myös tänään leirille julistettiin lipunnostossa hattupakko. Vettäkin siemailtiin urakalla ruokailuissa, ja eräs ohjaajista näytti mallia kantamalla selässään oikeaa juomareppua koko päivän. Nesteytys on tärkeää! :D

Aamun ohjelmassa lähdettiin metsään kiertelemään erilaisia aistirasteja ja ihmettelemään metsäneläinten elämää. Sillä aikaa brontot viettivät aikaa Kassun takkahuoneessa elokuvaa katsellen ja sipsejä mutustellen. Retken ja leffan jälkeen koitti lounas, joka oli tänään pekonipastaa! Sitten päästiin kanttiinin kautta saunomaan.

Kanttiinissa päivän hittituote oli jäätelö. Sitä ostettiin sekä puikkona, tuuttina, että mehujäänä, ja se virkisti mukavasti. Saunojen kuumuutta ei erityisemmin tarvittu enää tähän päivään, mutta sieltä päin päästiin uimaan, ja samalla tuli käytyä kunnolla pesulla. Saunomista seuraavalle päivälliselle keittiö oli valmistanut makkaraperunoita. Ne olivat todellista herkkuruokaa leiriläisille, ja santsaajia riitti. Sen jälkeen siivottiin vielä yhdessä urakalla leirialue tikkarintikuista ja muista roskista. Kaikki olivat valmiina iltaan...

Sitten olikin diskon aika! Alakämpässä raikasivat kaikki lasten lempihitit, ja huone oli täynnä reivaajia, jotka esittelivät parhaita tanssiliikkeitään. Vettä oli tarjolla diskon nurkassa, ja sitä käytiin ahkeraan hörppimässä, kun meno meni riehakkaaksi.

Tanssimisen lisäksi tarjolla oli mm. kasvomaalauksia ja boffausta. Tunnin diskoilun jälkeen tarjottiin iltapala. Kun mahat olivat täynnä, jaksettiin bailata vielä hetki. DJ:t tanssittivat leiriläisiä iltaan asti, kunnes kaiuttimista kuului perinteinen viimeinen "hidas", R.A.K.A.S.

Huomenna on aika lähteä kotimatkalle, joten tämä on tällä kertaa viimeinen yö Kiljavalla omien telttakyläkaverien kanssa. Toivottavasti näemme mahdollisimman monta leiriläistä täällä uudestaan ensi kesänä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa