Perjantai - Juosten kohti viimeisiä hitaita

19.07.2019

Nuorten leiriviikko lähestyy loppuaan, mutta vielä ehtii mukaan monenmoiseen menoon. Aamu aloitettiin "Tough Vikings" -esteratakierroksella, johon kuului miekkailua, mutapainia, naulan hakkaamista sekä korkeita esteitä. Edes viikingit eivät kuitenkaan ole jatkuvasti koviksia, sillä halutessaan pääsi myös piirtämään ja arvaamaan. Seikkailu jatkui iltapäivällä toimintapisteiden muodossa, mikä mahdollisti kisaamisen seinäkiipeilyssä ja laatikkoleikissä. Ohjelmassa oli myös selviytymistä pakohuonepelien arvoitusten parissa.

Katseet alkavat kuitenkin jo kääntyä iltaa kohti, sillä lukujärjestyksessä ei ole enempää eikä vähempää kuin klubin päättäjäiset. Näihin valmistaudutaan syömällä hyvin, sillä iltapalaksi on luvassa mehukkaasti täytettyjä hampurilaisia. Klubin päättäreissä palkitaan aamun viikinkikisan voittajat sekä asiassa kuin asiassa parhaiten ansioituneet ohjaajat. Disko pauhaa läpi yön niin kauan kuin vain joku tanssii tanssilattialla. Mukana biletunnelmaa ylläpitämässä on ohjaajia jokaisesta telttakylästä. Rauhallisempaa menoa tarjoavat yön yli nuotiot, joissa voi grillata vaikkapa vaahtokarkkeja. Huomenna meillä saattaa olla väsyneitä nuoria. :)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa