Perjantai - kesä päättyy

03.08.2018

Kesän vika kokonainen leiripäivä Kiljavalla. Fiilis oli hieman haikea lähinnä ohjaajilla, mutta päivä oli silti onnistunut ja toi hymyn naamalle.

Heti aamulla starttasi poikien saunavuoro. Saunan lämmöstä pääsi pulahtamaan virkistävään järviveteen, ja saunarannassa kävikin vilske. Sillä aikaa tytöillä oli erilaisia kerhoja. Kerhoissa mm. tehtiin glitterslimejä ja harjoiteltiin nuotion tekemistä. Lounaaksi oli makaronilaatikkoa, minkä jälkeen vuoro vaihtui, ja tytöt pääsivät saunaan.

Sitten koitti päivällinen, joka oli perjantain kunniaksi kestosuosikkia, makkaraperunoita! Mahat täynnä jaksoikin alkaa odotella illan diskoa...

Disko oli erityisen spesiaali, sillä se on tämän kesän viimeinen! Ehkä juuri tämän vuoksi myös ohjaajat ottivat bailauksen vakavasti, ja tanssilattia oli täynnä sekä iloisista leiriläisistä, että innoissaan hyppivistä aikuisista. Diskossa soitettiin kaikki legendaarisimmat kappaleet Antti Tuiskusta Volgaan ja Kesähittiin. Lopulta tanssittiin viimeiset hitaat - jotkut kavereitten, toiset taas luudan kanssa - ja lähdettiin iltapalalle.

Iltapalan jälkeen siirryttiin uimarantaan laulamaan yhdessä kitarasäestyksellä kesää muistellen. Pienen herkistelyn jälkeen oli aika vielä yhdelle perinteelle: henkilökunta järveen! Laiturilta heitettiin veteen niin ohjaajat, toimistosihteeri kuin leirinjohtajakin. Myös brontot lensivät veteen. Pulikointi ei tosin näyttänyt haittaavan ketään, sillä ilta oli lämmin.

Nyt on iltapesut tehty ja iltasadut luettu, ja leiriläiset ovat vetäytyneet telttakyliin nukkumaan viikon viimeisen telttayön. Huomenna on aika lähteä kotimatkalle mukana varmasti monta mukavaa muistoa, ja Kiljava hiljenee leirin purkuviikonloppuun. Ensi kesänä nähdään!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa