Perjantai - kesän 2017 viimeinen kokonainen leiripäivä!

04.08.2017

Päivä alkoi Kiljavalla erittäin sateisena ja harmaana, joten perjantaille suunniteltu ohjelma siirrettiin hieman muokattuna sisätiloihin. Aamupalan ja lipunnoston jälkeen lapset pääsivät Kassun rakennukseen ”risteilylle”, jonne kesän 2017 legendaarisimmat, karmeimmat ja cooleimmat hahmot tekivät paluun ja järjestivät monipuolista tekemistä ympäri laivaa!

Huvialukselta löytyi mm. aaltosimulaattori, risteilyohjelman klassikot bingo ja pallomeri, sekä tietysti saunaosasto jonka löylyissä lämmitellä. Lisäksi lapset pääsivät tutustumaan laivan ravintolan keittiöön.

Lounaan kaikki leiriläiset söivät yhdessä. Ruoaksi keittiö oli loihtinut kalapuikkoja, perunamuusia ja salaattia. Lounaan jälkeen oli aika käydä kanttiinissa tekemässä leirin viimeiset herkkuostokset.

Iltapäivä kului saunoessa ja toimintapisteillä. Rauhallisempaa menoa kaipaaville tarjolla oli painopajassa askartelua, sekä yhteistä rentoutumista tv-sarjojen ja elokuvien katselun parissa.

Kello viideltä leiri kokoontui päivälliselle, jolla nautittiin perjantain klassikkoruokaa – makkaraperunoita! Illalla oli nimittäin luvassa jotain, minkä vuoksi tankata….

Nimittäin viimeinen LEIRIDISKO! Ennen diskoa leirialue siivottiin viikon sotkuista yksissä tuumiin, alkaen omasta telttakylästä. Sitten olikin aika vaihtaa parhaat bilevaatteet päälle, ja mennä leirin päätösbileisiin laittamaan jalalla koreasti.
Diskon päätyttyä kaikki kokoontuivat rantaan laulamaan yhteisen kesänpäätöslaulun, jota kutsutaan nyyhkyksi. Laulun jälkeen koitti hetki jota moni oli odottanut, kun leirinjohtaja Netta ja ohjelmapäällikkö Anni heitettiin laiturilta järveen!

Tämän jälkeen leiriläiset menivät vielä viimeiselle iltapesulle, ja kohti omaa telttakylää uusien ja vanhojen leirikavereiden kanssa. Huomenna kotiin!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa