Perjantai - kiellettyjen asioiden kerhot ja diskoilta

15.06.2018

Perjantaiaamu valkeni jälleen aurinkoisena - tällä viikolla säät ovat todella suosineet Kiljavalla leireileviä! Aamupalan ja lipunnoston jälkeen oli telttakyläajan vuoro. Telttakylien kesken leivottiin muun muassa kaurakeksejä, leikittiin vesisotaa ja kiipeiltiin.

Lounaaksi meille oli valmisteltu herkullista chili con carnea. Ruokailun jälkeen oli tyttöjen kanttiinivuoro ja poikien vapaa-aikaa. Viimeistään poikien kanttiinivuoron aikana oli aika kovan pohdinnan, kun piti päättää, mitä ostaa viimeisenä päivänä. Poppis-tikkarit tekivät tunnetusti kauppansa muiden tuotteiden ohella! Kanttiinin jälkeen tytöt lähtivät saunomaan ja uimaan, jolloin oli poikien vuoro päästä hurjastelemaan Tätä et saa tehdä kotona-kerhoihin. Näissä kiellettyjen asioiden kerhoissa oltiin muun muassa limasotaa, maalattiin seiniä, rikottiin sääntöjä ja painittiin. Tyttöjen saunottua pojatkin pääsivät virkistäytymään löylyyn ja järveen hurjien kerhojen jälkeen, ja oli tyttöjen vuoro päästä kerhoihin. Kerhon pyörteissä näytti olevan huisin hauskaa! Brontot puolestaan kävivät retkellä uimassa Sääksjärvellä.

Päivälliseksi saimme unelmaruokaa: hampurilaisia ja lohkoperunoita! Aktiivisen päivän jälkeen ruoka maittoi erittäin hyvin. Vatsa täynnä olikin hyvä siirtyä yhdessä siivoamaan leirialuetta ja valmistautumaan illan diskoa varten.

Tämän perjantain diskossa oli viidakkoteema, mikä tarkoitti, että Alakämppä täyttyi viidakon väestä ja tanssittavista rytmeistä. Meno oli vauhdikasta, ja onneksi diskokansaa virkistettiin vedellä ja iltapalalla tanssimisen lomassa.

Nyt aurinko laskee kauniisti Märkiöjärvelle, mikä tarkoittaa, että viimeinen yö kesäleirillä on alkamassa. Toivottavasti uni maittaa hyvin viimeisenä telttayönä! Huomenna onkin aika lähteä kotiin ja kertoa monen monta hauskaa tarinaa Kiljavalta. Kiitos leiristä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa