Perjantai – Klubin päättäjäiset ja odotettu viimeinen yö!

20.07.2018

Perjantai valkeni Kiljavalla edeltävistä päivistä poiketen epävakaisena, kun sade ropisi telttojen kattoihin. Aamutoimien lomassa kamoja vietiin kuivumaan ja niin päästiin aloittamaan leirin viimeinen, kokonainen päivä!

Kun aamukahvit oli saatu siemailtua, aamulla ensimmäisenä ohjelmassa oli Ysärit vs. Milleniaalit –gameshow alakämpässä. Koska leirissä oli sikäli harvinainen tilanne käsillä, että kaikki leiriläiset olivat syntyneet eri vuosituhannen puolella kuin henkilökunta, pääsivät nuoret haastamaan "ysärijonnet" erilaisissa etupäässä 90-luvun ja 2010-luvun populäärikulttuurin aiheita käsitelleissä visoissa ja kinkkisissä haasteissa. Lopulta nuorista joukkue Kool Kidz selviytyi voittajaksi, ja voitonvarmoina kisaan lähteneet ysärijonnet jäivät nuolemaan näppejään.

Lounaan jälkeen oli vuorossa sauna, jonka ohessa pyörivät eilen suositut Escape Roomit sekä muutama eri kerho. Ne, jotka eivät olleet vielä koko viikolla päässeet kokeilemaan laatikkoleikkiä, pääsivät nyt myös haastamaan itsensä korkeassa paikassa. Puhtaina ja raikkaina ryhmät eli lössit viettivät viimeistä yhteistä laatuaikaa. Tunnelma oli paikoin myös haikea, sillä monessa lössissä havahduttiin siihen, että leiri on lähestymässä loppuaan.

Päivällisellä tarjotun "makkispekkiksen" eli makkaraperunoiden nauttimisen jälkeen alkoivat Klubin päättäjäiset, joissa ohjelmassa oli huippusuositun tv-formaatin Kiljava-versio nimeltään "Kiljava's Next Drag Superstar". Leiriläisistä koostettiin stailaustiimejä, jotka yhdessä stailattavan ohjaajansa kanssa rakensivat visuaalisesti huikean esityksen koreografioineen, rekvisiittoineen ja lipsync-esityksineen. Voiton vei lopulta Sugar Daddy Pays-niminen drag-tulokas.

Nyt on aika siirtyä illan huipennuksen, eli discon, tunnelmallisen ja varmasti tunteikkaan rantahengailun ja leffankatsomisen pariin! Nuorten leiri kiittää ja toivottaa hyvät yöt! Meillä ei vielä hetkeen nukuta...

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa