Perjantai - Leirin viimeinen kokonainen päivä!

04.01.2019

Heipä hei kotiväki ja muut leirilehden lukijat! 

Tänään päivä alkoi talvisilla retkillä. Ryhmät 2 ja 4 lähtivät reippailemaan läheiselle hiekkakuopalle pulkkamäkeen, ryhmät 1 ja 3 jäivät leirialueelle. Leirialueella olevat ryhmät leikkivät mukavia pihalenkkejä, sekä kiertelivät hieman leirialueen metsissä päättäen retkensä rantanuotiolle paistamaan tikkupullia. Brontot retkeilivät Märkiö-järven toiselle puolelle Märkiön grillille. Lounaalle saapui retkien jälkeen suuri lauma nälkäisiä ja punaposkisia lapsia. Ja hyvä että nälkä oli, sillä lounaaksi oli tortillaa ja sehän leiriläisille maistui! 

Lounaan, sekä leirin viimeisen kanttiinin jälkeen lapset pääsivät saunomaan ja avantouinti oli jälleen suosittua! Monet lapset uskaltautuivat uimaan hyiseen veteen! 

Viimeisen kokonaisen leiripäivän päättää perinteisesti leiridisco, ja niin tänäänkin! Discossa oli nähtävissä railakasta tanssimista ja huikeita tanssimuuveja. 

Nyt alkaa olemaan nukkumaanmenoaika, huomenna jo nähdään! Leiriin voi saapua klo 10 lähtien :) 


Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa