Perjantai - Märkiön hirviöt

26.07.2019

Perjantain hikinen hellepäivä vietettiin Kiljavalla pitkälti veden äärellä. Telttakylien omissa toimintahetkissä esimerkiksi uitiin, melottiin tai lähdettiin retkeilemään sääksjärven rantaan. Iltapäivällä selvitettiin Märkiön vesihirviön arvoitusta. Joukko kullanhuuhtojia saapui leirialueelle ja he olivat vakuuttuneita siitä, että Märkiön pohja on täynnä kultahippuja. Ainoa ongelma kullan nostamisessa oli luonnollisesti järven pohjassa majaileva kaamea hirviö, joka ei noin vain luopuisi aarteestaan. Leiriläisten täytyi ensin todistaa olevansa aitoja vesipetoja suorittamalla haastavia tehtäviä, ennen kuin hirviö luovuttaisi heille hippuakaan. Tämä tietenkin sopi meidän taitaville leiriläisillemme! 

Päivällisellä kaikki keräsivät voimia herkullisten makkaraperunoiden äärellä, sillä viikko päätettiin rantateemaisilla diskoilla. Onneksi vauhdikkaan tanssin lomassa leiriläiset saivat myös viilentävää jäätelöä. Näillä eväillä on hyvä matkata kohti huomista vierailupäivää! :)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa