Perjantai - Mutantteja ja kuu-ukkoja

02.08.2019

Viikko lähenee loppuaan, mutta tänä aamuna päästiin vielä viettämään telttakylien omaa aikaa. Leiriläiset saattoivat viettää keksi- ja mehuhetkeä, pelata lautapelejä, maalata, paistaa lettuja, askarrella, uida... mitä telttakylien asukit ikinä keksivätkin. Brontot esimerkiksi valmistivat kotitekoista pitsaa.

Iltapäivän ohjelmassa pähkähulluprofessori käynnisti aikakoneen ja pisti renessanssin ajan taiteilijat ja Turtlesit kisaamaan keskenään, ovathan he sentään kaimoja. Leiriläiset pääsivät auttamaan kilppareita ja artisteja muun muassa taiteilemalla pilapiirroksia, askartelemalla ninjatähtiä sekä vakoilemalla hämärähemmoja. Mentorina toimi tietenkin sarjakuvista ja animaatioista tuttu jyrsijä, mestari Tikku, jota kuitenkin ikä alkoi selkeästi jo painaa opetusten laadussa. Leiriläiset kokivat rottarukan muistelmat niin tylsinä, että siimahäntä lensi lopulta järveen häpeämään.

Päivälliseksi leiri sai maukasta perunamuusia sekä kananugetteja. Illalla oli avaruusdiskon vuoro, jossa edes painovoima ei hidastanut bileitä! Kuu-ukot laskeutuivat juhlimaan Kiljavalle, koska leiridiskosta puhutaan kuulemma Linnunradan toisella puolella asti. Arvovieraita oli aurinkokunnan jokaisesta sopukasta - ainakin tanssiliikkeistä päätellen. Onneksi kotiplaneetasta riippumatta kaikille vieraille maistui kuitenkin jäätelö sekä mehu. 

Koska kyseessä on Kiljavan kesän 2019 viimeinen leiri, leirialuetta on alettu jo purkaa niiltä osin kuin sitä pystytään. Luvassa on siis jäähyväisiä ja paluuta arkeen itse kullakin. Sitä ennen kuitenkin vietetään vierailupäivää ja perinteiden mukaisesti leirinjohtaja taitaa lentää järveen vielä tänä iltana. :)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa