Perjantai - Retkiä ja viimeisen illan disko!

08.06.2018


Perjantai eli leirin viimeinen kokonainen päivä valkeni kauniina ja hitusen lämpimämpänä kuin aiemmat päivät. Aamun alkajaisiksi lipunnoston jälkeen telttakylät ohjaajineen suuntasivat kohti päivän ensimmäisiä aktiviteetteja, eli telttakylien retkiä. Aurinkokin paistoi, joten kaikki leiriläiset ja henkilökunnan jäsenet pukivat päähänsä hatut ja nappasivat matkaansa vesipullot. Eri telttakylien ohjelmaan kuului muun muassa frisbeen heittelyä ja pulkkailua hiekkakuopilla, rantabileet ja retki metsämajalle. Bronttojen aamupäivä kului elokuvan katsomisen ja popcornien parissa.


Retkien jälkeen oli lounaan vuoro. Tänään ahkera keittiön väki oli valmistanut leirille lounaaksi suurta riemastusta herättäneitä pinaattilettuja ja pastasalaattia. Kyllä maistui hyvältä reippaan aamupäivän päätteeksi!


Heti lounashetken päätyttyä leiriläiset pääsivät tekemään toisiksi viimeisiä kanttiiniostoksia – haastavia päätöksiä oli tehtävä, kun pohdittiin, tekisikö mieli Poppis-tikkareita vaiko sittenkin jäätelöä. Seuraavaksi oli saunojen vuoro. Saunojen jälkeen oli aika puuhakerhojen, joissa mm. pelattiin pihapelejä, leivottiin keksejä ja askarreltiin leirimuistoja.


Illalliseksi saimme makkaraperunoita – kuulinpa erään leiriläisen sanovan, että tämä oli koko leirin paras illallinen!


Kaunis viimeinen ilta Kiljavalla huipentui odotettuun diskoon. Alakämpässä menojalkaa vipatti oikein toden teolla, kun lapset ja ohjaajat pääsivät tanssimaan mahtavien kipaleiden tahtiin. Onneksi vauhdikkaan illan aikana vedensaannista ja iltapalan syömisestä pidettiin huolta, jotta meno ei hyytynyt. Diskon jälkeen oli kuitenkin aika käydä nukkumaan leirin aikana tutuksi tulleeseen telttaan. Milloinhan seuraavan kerran pääsisi nukkumaan metsän keskelle?

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa