Perjantai - saunomista ja kesän coolein disko

27.07.2018

Perjantai, eli viimeinen kokonainen leiripäivä valkeni tuttuun tapaan aurinkoisena ja lämpimänä. Lipunnostossa leiriin julistettiin hattupakko ja kehotettiin juomaan paljon vettä. Päivän aluksi tytöt pääsivät saunomaan ja uimaan – mikä virkistäisikään paremmin tällaisena päivänä! Pojat taas aloittivat päivän Tätä ei pääsekään tekemään ihan joka päivä -kerhoilla. Kerhoissa puuhailtiin monenlaista ja tehtiin muun muassa limaa eli slimeä, saippuaa, ninjapalloja sekä leivonnaisia.

Lounaaksi saimme herkullista lohikeittoa. Vatsat täynnä olikin hyvä suunnata viikon viimeiseen kanttiiniin, jossa viilentävä jäätelö oli odotetusti yksi suosituimmista tuotteista.

Lounaan jälkeen vuorot vaihtuivat, eli pojat lähtivät saunomaan ja tytöt pääsivät puuhailemaan kerhoihin. Päivälliseksi keittiön väki oli valmistanut maistuvia makkaraperunoita, jotka maistuivat hyvin koko leirille.

Monet leiriläiset kävivät uimassa moneen otteeseen päivän aikana lämpimässä järvessä. Illansuussa oli viikon kohokohdan vuoro. Kesän coolein jäädisko valtasi Alakämpän. Neonvalojen välkkyessä leiriläiset laittoivat jalalla koreaksi ja tanssivat sydämensä kyllyydestä. Kun tunnelma kävi liian lämpimäksi diskossa, oli hyvä käydä välillä iltapalalla ja leikkimässä viilentävää lumisotaa leirikeskuksen pihaan tuodulla lumella. Diskon aikana myös letitettiin hiuksia, tehtiin kasvomaalauksia ja boffattiin - myös uiminen ilta-auringossa oli suosittu aktiviteetti.

Pian leirissä käydään nukkumaan kuunpimennyksen kajossa. Huomenna onkin iloisten jälleennäkemisten ja haikeiden hyvästien päivä, kun Kiljavan Leirikesä 8 päättyy vierailupäivään. Nähdäänhän taas ensi kesänä?

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa