Perjantai vailla vertaansa!

22.02.2019

Perjantaina heti lipunnoston jälkeen leiriläiset lähtivät retkille. Retkillä päästiin pulkkailemaan, paistamaan tikkupullaa ja vaahtokarkkeja ja leikkimään uusissa maisemissa. Brontot lähtivät katsastamaan Märkiön grillin tarjonnan. Retkien jälkeen nautittiin lounaaksi maukkaita kana- ja kasviswokkeja. Tytöt lähtivät suoraan lounaalta kanttiinia kohti ja pojat pääsivät nauttimaan vapaa-ajasta. Herkkuostosten jälkeen oli aika saunoa, leikkiä ulkoleikkejä ja vailmistautua illan discoa varten. Discoon valmistauduttiin erilaisten ihanien kerhojen merkeissä. Kerhoissa tehtiin fimomassa-askareita, coctailpaloja, koristeita ja lettejä. 

Päivällisellä leiri reimuitsi hodareista ja lähti siivoilemaan omia alueitaan, jotta leiristä saatiin juhlakelpoinen. Discossa jorattiin Kassun alakerrassa ja muu rakennus täyttyi arpajaisista, tarkkuusheitosta, vesipisteistä, salaisesta discokopista, korttien askartelupisteestä sekä hengailualueesta. Discon jälkeen lähdettiin iltapalalle ja leirissä oli riehakas, mutta haikea tunnelma viimeisen illan kunniaksi. Ennen iltasatua sanottiin jo hyvästejä ja juteltiin viikon sattumuksista. Illan tarinoiden saattelemina lapset nukahtivat mielessään seuraavan päivän kohtaamiset kotiväkien kanssa. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa