Perjantaipäivä eli Discopäivä!

10.06.2022

Leiriviikko lähenee loppua. Sehän tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että illalla tanssitaan Discossa! Ensimäisen leiriviikon teemaksi on ilmoitettu Disco-Disco, mikä tarjoilee leiriläisille muun muassa jalan alle menevää musiikkia, limbokisoja ja kasvomaalausta!

Ennen Discoa kuitenkin upeassa auringonpaisteessa päivä aloitetaan toimintapisteillä. Trampoliineilla nähtiin toinen toistaan korkeampia loikkia, kun taas Boffer-miekat kilisivät musiikin pauhatessa taustalla. Moni leiriläinen ylitti itsensä kiipeilyseinällä pääsemällä omiin ennätyslukemiin ja vähäinen tuuli tarjosi priima olosuhteet melonnalle ja sup-lautailulle. Aamusauna ja aina yhtä ihana uiminen oli myös ohjelmassa halukkailla vesipedoilla.

Perjantain laatuaika ohjaajan kanssa oli myös monen mieleen. Kiljavalla leiriläiset pääsivät paahtamaan vaahtokarkkeja, ajamaan polkuaudoilla rataa, leipomaan ja tekemään itse suunnittelemia pinssejä.

Iltapäivällä leiriin saatiin myös maailman luokan julkkiksia, kuten Bustin Jieber, Pobin Rackalen, Tantti Aisku ja Aija Oo! Ongelma kuitenkin esiintyi heti alkutuimaan, kun julkkikset olivat kadonneet leirialueelle. Leiriläiset saivat super-fanien kanssa juosta Kiljavalla ympäriinsä ja etsiä näitä ihailtuja artisteja, jotta he pääsisivät esiintymään festarikansalle. Kauaa nämä julkkikset eivät hukassa onneksi olleet ja Kiljavalla nähtiinkin megastaroja kirjoittamassa nimikirjoituksia.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa