Rock 'n' Roll Kiljava!

12.07.2023

Keskiviikkona päästiin viettämään teemapäivää ihanan aurinkoisessa säässä.

Heti aamulla Kiljava Rock saapui leiriin festaripakulla. Pian kuitenkin huomattiin, että pakun takakontti oli tyhjä ja festareiden onnistuminen pahasti vaakalaudalla! Kilpailevan Märkiö festin tuottaja oli piilottanut soittimet ja ohjelman sabotoidakseen kilpailevia festareita. Leiriläiset auttoivat Kiljava Rock festivaalia etsimällä vihjeitä soittimien sijainnista. Vihjeitä soittimien sijainnista saatiin suorittamalla erilaisia tehtäviä. Aamupäivän lopuksi leiriläiset onnistuivat tehtävässään ja soittimet saatiin käyttöön festivaalia varten!

Lounaan jälkeen leiriläiset pääsivät taas kanttiiniin ostoksille ja esimerkiksi poppis -tikkarit tekivät taas kauppansa! Myös jäätelö maistui aurinkoisella säällä.

Päivällä jatkettiin Kiljava Rockin parissa, kun leiriläiset pääsivät valmistautumaan festareita varten. Valmistautumiseen kuului esimerkiksi räppityöpaja, musisointia, koristeiden askartelua, musiikkivideon kuvaamista, tanssia ja maskeerausta. Valmistautuminen nostatti tunnelmaa teemapäivän kohokohtaa Kiljava Rockia varten!

Illalla päästiin kokemaan aitoa festaritunnelmaa, kun Kiljava Rock päästiin aloittamaan! Kiljava Rockin aikana nautittiin mm. upeista musiikkiesityksistä ja päästiin näkemään leiriläisten tekemä musiikkivideo. Festareiden aikana oli myös mahdollisuus päästä laulamaan karaokea. Karaokessa kuultiin hienoja tulkintoja tutuista kappaleista.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa