Rusettimakaronia, Syrhämän metsän valtataisteluja ja sadepisaroita

04.06.2020

Torstai alkoi HEHKU- KIPINÄ- ja LIEKKI- leireissä rusettimakronien valmistuksella trangioilla. Valmistaminen näytti sujuvan hyvin, vaikka UNO-korttipeli ja kiinnostavat ötökät saattoivatkin ryöstää välillä huomion itse kokkailuista. Onneksi on ohjaajia, jotka voivat muistutella, mitä seuraavaksi pitikään tehdä. PALO-leiri tuli sauna- ja uimaretkelle pääleiriin. 

Illalla PALOssa oli hurja Syrhämän metsän valtataistelu, joka kuitenkin päättyi onnelliseen loppuun! Leiriläiset olivat täysillä mukana, mikä oli ihana nähdä hiukan sateisesta säästä huolimatta. Sade ei onneksi haittaa, koska voi pukea sadekamppeet ylle. Myös katokset ja isot teltat suojaavat sateelta tarvittaessa. Osassa lasten ja nuorten teltoista onkin jo lautanäkkäri, joka nostaa teltan mukavasti vähän maata ylemmäksi. Myös eristettä on saatavilla teltan pohjalle. 

Leirin henkilökunta ja yövalvojat varmistavat illan mittaan, ettei sade pääse yöllä yllättämään ikävästi leiriläisiä. Pressuja viritetään telttojen päälle tarvittaessa. 

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa