Ryhmäytymistä auringonpaisteessa eläkeläisten kanssa

19.06.2023

Leirin ensimmäinen kokonainen päivä alkoi auringonpaisteessa. Leiriläisiä kehotettiin laittamaan aurinkorasvaa ja hatut päähän, minkä jälkeen päivä lähti käyntiin lipunnostolla. Ensimmäisessä ohjelmassa Hiisilän, Mennimaan ja Mekalmon leiriläiset pääsivät leirille eksyneiden vanhusten kanssa ryhmäyttävälle rastikierrolle! Rastikierrolla pelattiin esimerkiksi vesipyssyviestiä ja nimileikkejä. Palossa lapset pääsivät Palon ikiomaan telttasaunaan!

Ensimmäisen ohjelman jälkeen olikin jo lounaan aika, jonka jälkeen leiriläiset pääsivät ostamaan herkkuja kanttiinista. Kanttiinin jälkeen koitti vapaa-aika, jonka monet lapset viettivät pingistä pelaillen, boffermiekkaillen ja trampoliinilla hyppien. Vapaa-ajan jälkeen leiriläiset pääsivät viettämään oman telttakylän yhteistä laatuaikaa, jolloin esimerkiksi leivottiin ja pelattiin vesisotaa.

Telttakylähetkien jälkeen lapset pääsivät valmistamaan päivällistä trangialla ohjaajien avustuksella. Ruuaksi tehtiin tomaattipastaa ja lihapullia. Ruoka maistui monien mielestä todella hyvältä!

Kun päivällinen oli syöty ja omat astiat sekä trangiat tiskattu, koitti puhelinaika. Puhelinaika on tällä leirillä hieman päivästä riippuen joko noin klo 16:45 tai klo 17:30. Puhelinajan jälkeen Hiisilä ja Mekalmo pääsivät uimaan ja saunomaan. Järven vesi on todella lämmintä, joten monet lapset viettivät aikaa myös uiden. Palossa pyörivät toimintapisteet, joiden aikana lapset pääsivät kokeilemaan esimerkiksi laatikkokiipeilyä. Mennimaassa pelattiin erilaisia pihapelejä, kuten esimerkiksi lipunryöstöä.

Saunan, pihapelien ja kakkuvisan jälkeen oli leiriläisten aika siirtyä iltapalalle ja omiin telttakyliin tekemään iltatoimia. Kello puoli kymmenen leiriin laskeutuu hiljaisuus, ja huomenna taas herätäänkin jo uuteen päivään!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa