Sadekuuroja, toimintapisteitä ja hyvää seuraa

06.06.2024

Sataa sataa ropisee… Kiljavan torstaipäivä alkoi satunnaisilla sadekuuroilla sekä sadetakkien etsinnällä. Pienet sadekuurot eivät kuitenkaan leirin menoa estä, kunhan muistetaan käyttää sadetakkia, kumppareita ja huolehditaan kaverillekin sadekamppeet päälle!

Aamulla aukesivat toimintapisteet. Leiriläiset pääsivät mm. uimaan, suppailemaan, kiipeilemään, kalastamaan, boffailemaan, jalkapalloilemaan sekä tekemään koruja! Eli tekemistä on varmasti riittänyt kaikille!

Toimintapisteiden jälkeen leiriläiset pääsivät telttakylänsä kanssa retkelle leirin lähimaastoon. Retkellä leiriläiset seikkailivat metsässä, loikoilivat uimarannalla ja tietenkin vaelsivat Kiljavan upeassa maastossa! Retken jälkeen leiriläisillä olikin jo kova nälkä!

Maukkaan ruoan jälkeen osa leiriläisistä pääsi saunomaan ja uimaan. Vaikka sauna oli lämmin oli vesi hieman kerennyt viilentyä sateen ja pilvisyyden vuoksi. Mutta tämähän vain tarkoittaa nopeampia uimavuorojen vaihtumista ja lyhyempiä jonoja!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa