Lue >
Sunnuntai

Kiljavan leirilehti|26.06.2016

Sunnuntai

Sunnuntaina leiri aloitettiin kesän lämpimimmässä säässä. Ensimmäisessä lipunnostossa esiteltiin koko leirin henkilökunta ja leiriläiset pääsivät valitsemaan itselleen ryhmän, jossa majoittuvat leirin ajan. Ryhmän valitsemisen jälkeen leiriläiset pääsivät majoittumaan ja jokaiselle leiriläiselle löytyi oma teltta. Teltassa leiriläisen kanssa majoittuu kahdesta neljään uutta tai vanhaa kaveria. Leiriläiset tutustuivat illan mittaan toisiinsa erilaisten leikkien ja pelien kautta.

Huomenna aamulla leiriläiset pääsevät ensimmäistä kertaa kokeilemaan leirin toimintapisteitä. Sää leirissä on ollut tänään pilvisestä säästä huolimatta leirin lämpimin. Leiriläisiä on muistutettu vedenjuomisesta ja oikeasta varustuksesta lämpimällä säällä!

Parhaiten pysyt leirin meiningeissä mukana kun seuraat leirin aikana päivisin leirikesää Facebookissa ja Instagramissa sekä iltaisin leirilehdessä! Muista matkalla myös käydä tykkäämässä meistä Facebookissa!

(Jos julkaisu ei näy näet sen klikkaamalla tästä)

(Jos julkaisu ei näy näet sen klikkaamalla tästä)

Kirjoittaja: Leirikesä leirilehti

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa

Leirikesä ry: Töölönkatu 55, 00250 Helsinki - puhelin (09) 8865 1280 (ma-to klo 10.00-15.00) - toimisto@leiri.fi

Y-tunnus: 0746614-5 - Tietosuojaseloste - Evästeet - Uutiskirje

© Leirikesä ry 2018.