Sunnuntai

26.06.2016

Sunnuntaina leiri aloitettiin kesän lämpimimmässä säässä. Ensimmäisessä lipunnostossa esiteltiin koko leirin henkilökunta ja leiriläiset pääsivät valitsemaan itselleen ryhmän, jossa majoittuvat leirin ajan. Ryhmän valitsemisen jälkeen leiriläiset pääsivät majoittumaan ja jokaiselle leiriläiselle löytyi oma teltta. Teltassa leiriläisen kanssa majoittuu kahdesta neljään uutta tai vanhaa kaveria. Leiriläiset tutustuivat illan mittaan toisiinsa erilaisten leikkien ja pelien kautta.

Huomenna aamulla leiriläiset pääsevät ensimmäistä kertaa kokeilemaan leirin toimintapisteitä. Sää leirissä on ollut tänään pilvisestä säästä huolimatta leirin lämpimin. Leiriläisiä on muistutettu vedenjuomisesta ja oikeasta varustuksesta lämpimällä säällä!

Parhaiten pysyt leirin meiningeissä mukana kun seuraat leirin aikana päivisin leirikesää Facebookissa ja Instagramissa sekä iltaisin leirilehdessä! Muista matkalla myös käydä tykkäämässä meistä Facebookissa!

(Jos julkaisu ei näy näet sen klikkaamalla tästä)

(Jos julkaisu ei näy näet sen klikkaamalla tästä)

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa