Sunnuntai

03.07.2016

Leirin ensimmäinen päivä! Leiriläiset saapuivat tänään Kiljavan leirikeskukseen. Sää oli sateisen kostea, mutta se ilmassa ollutta innostusta lannistanut. Tätä päivää niin lapset kuin henkilökunta olivat varmasti jännityksellä odottaneet!

Ensimmäinen päivä alkoi perinteisesti lipunnostolla. Lipun noston jälkeen käytiin läpi leirin henkilökuntaa. Sen jälkeen odotti monille merkittävin osio, eli telttakylien esitteleminen ohjaajien johdolla. Jokaisen telttakylän ohjaajat esittelivät telttakylänsä kukin omilla tyylillään, houkutellen lapsia tulemaan juuri omaansa. Tämän jälkeen lapset pääsivät valitsemaan suosikkitelttakyliään ja tapaamaan uusia telttakyläkavereitaan.

Sunnuntaina kului leirialueeseen ja sen mahdollisuuksiin tutustuessa. Leirialuetta käytiin läpi ohjaajien johdolla käyden läpi niin aluetta kun eri tekemismahdollisuuksia ja toimintapisteitä, sekä yhteiset säännöt läpikäyden. Lisäksi tietysti leikittiin kaikenlaisia mukavia tutustumisleikkejä jotta oman telttakylän asukkien nimet jäisivät mieleen.

Illalla oli luvassa nuotio ja makkaranpaistoa oman telttakylän kanssa. Sunnuntai oli mahtava aloitus tulevalle leirille, ja se päätyikin perinteisin menoin oman telttakylän kesken makkaraa paistaen, toisiin tutustuen ja leikkien.

Edessä on ensimmäinen yö leirissä, ja huomenna koittaa ensimmäinen kokopitkä leiripäivä kaikkine seikkailuineen!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa