Sunnuntai

24.07.2016

Leiri on alkanut! Leiriläiset saapuivat tänään joko omalla kyydillä tai yhteiskuljetuksella bussilla leiriin. Leirin alkutohina oli kova, sillä paikalla oli paljon sekä leirielämän ensikertalaisia että kokeneita konkareita. Sää oli suotuisa, oli lämmintä mutta aurinko ei onneksi paahtanut liikaa.

Lasten saavuttua leiriin oli aika käydä läpi leirin henkilökuntaa ja toimintaa päivystäjien ja leirinjohtajan johdolla. Tämän jälkeen päästiin jännittävään hetkeen, kun eri telttakylien ohjaajat esittelivät oman telttakylänsä mitä huikeimmin tavoin, esitellen millaista meininkiä heidän telttakylässään on luvassa. Telttakyliin jakauduttiin lasten mieltymyksen mukaan, ja jokaiseen saatiin tasainen määrää tyttöjä ja poikia.

Telttakyliin jakautumisen jälkeen tutustuttiin omaan telttakylään, sen ohjaajiin ja muihin lapsiin. Tutustumisleikkejä pelailtiin aina päivälliseen saakka, ja jotkut jatkoivat sen jälkeenkin.

Vatsan täytyttyä tutustuttiin oman telttakylän kanssa leirialueeseen. Kiljavan leirikeskus tarjoaa mahdollisuudet mitä monipuolisimmille aktiviteeteille, kanootista kiipeilyseiniin. Ohjaajien kanssa käytiin yhdessä telttakylän kanssa läpi säännöt näihin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, jotta niiden käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa ja turvallista.

Päivä päättyi perinteisin menoin iltanuotiolla. Iltapalalla vietettiin mukavaa aikaa yhdessä telttakylän kanssa ja paisteltiin makkaraa ja muuta makoisaa purtavaa. Telttaan pedattiin oma peti jo aiemmin päivällä, ja nukkumaanmenoajan koittaessa oli aika kömpiä omaan lämpimään makuupussiin kuuntelemaan iltasatu, ja uneksimaan, mitä seuraava päivä tuo tullessaan.

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa