Sunnuntai

31.07.2016

Tänään kauan odotettu leiri alkoi! Leiri täyttyi innokaista leiriläisistä, joista osa saapua bussilla ja osa omalla kyydillä. Kun tavarat oli siiretty leiriin, oli aika muodostaa lipunnostopiiri. Ensimmäisen lipunnoston aikana tutustuttiin leirin henkilökuntaan, ja päästiin valitsemaan omaa telttakylää. Telttakylien ohjaajat esittelivät oman telttakylänsä hauskasti, tuoden esiin, millaista meininkiä telttakylässä on luvassa.

Telttakyliin jaon jälkeen mentiin omaan telttakylään, ja tutustuttiin uusiin telttakyläkavereihin. Tämän jälkeen oli aika tehdä talletus kanttiinin, ja jättää arvotavarat säilöön. Sitten olikin aika nauttia maittava päivällinen!

Ruokailun jälkeen tutustuttiin leirialueeseen. Leirillä on lukuisia eri toimintapisteitä kiipeilyseinästä trampoliineihin, joissa voi viettää vapaa-aikaa joko itsenäisesti tai ohjaajan johdolla. Näiden toimintapisteiden säännöt ja leirialueen muut asiat käytiin yhdessä kiertäen läpi omien ohjaajien kanssa.

Illallinen oli leirin klassikko - paistetaan makkaraa ja muuta makoisaa omalla nuotiolla. Päivä päättyi tunnelmallisesti, ja leirinuotion jälkeen olikin aika suunnata omaan telttaan ja lämpimään makuupussiin nukkumaan. Uneksien kenties siitä, mitä huominen tuo tullessaan!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa