Sunnuntai

23.07.2017

Kesän toiseksi viimeinen leiri alkoi auringon lämmössä odottavaisissa tunnelmissa. Leiri alkoi tuttuun tapaan lipunnostolla ja aamulaululla, jonka jälkeen jakauduttiin telttakyläryhmiin ja syötiin mahat täyteen maittavaa pastaa. Lapset pääsivät ohjaajien johdolla tutustumaan toisiinsa leikkien ja pelien lomassa, majoittautumaan telttoihin, käymään läpi yhteisiä sääntöjä ja kiertämään leirialueen tärkeimpiä paikkoja. Lisäksi osa leiriläisistä pääsi jo tänään kiipeämään boulderseinällä ja testaamaan Märkiö-järven lämpötilaa!

Illalla paistetaan vielä iltapalamakkaroita nuotioilla omissa telttakylissä. Pikkuhiljaa sen jälkeen leiri alkaa mennä iltapesulle, iltasadulle ja lopulta unille, sillä luvassa on toiminnantäyteinen leiriviikko täynnä kivaa tekemistä ja nähtävää uusien ja vanhojen leirikavereiden kanssa. Edessä on varmasti yksi kesän parhaista viikoista!

ps. Huomenna illalla media-kerhoissa lapset pääsevät kuvaamaan livestreamiä leiriltä. Kannattaa siis olla valppaana, jos haluaa nähdä mitä leirissä tuolloin puuhataan!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa