Sunnuntai - Aurinkoista viikkoa, leiri!

28.07.2019

Tänään pääsimme aloittamaan kesän viimeisen leirin paahtavan lämpimässä säässä. Leiri alkoi perinteiseen tapaan lipunnostolla ja telttakyliin jakautumisella. Telttakyliä on tällä viikolla kuusi: Mekalmon Fantit ja Trullit sekä Hiisilän Peikot, Velhot, Möröt ja Venkoset, sekä yläkouluikäiset brontot.

Telttakyliin jakautumisen jälkeen leiriläiset majoittuivat telttoihin. Majoittautumisen jälkeen luvassa oli päivällinen. Keittiö oli valmistanut illalliseksi herkullisia lihapullia ja perunamuusia kastikkeineen. Ruoka maistui, ja samalla opeteltiin myös Kiljavan ruokailukäytänteitä. Monille ne olivatkin tuttuja, sillä leirillä on paljon konkareita, jotka ovat viettämässä jo kesän toista leiriään Kiljavalla. Mukana on toki myös ensikertalaisia, jotka ovat esimerkiksi ensimmäistä kertaa yöleirillä. Kaikki pääsivät kuitenkin kokemustasosta huolimatta tutustumaan Kiljavan leirialueeseen Kiljava-kierroksen merkeissä.

Päivällisen jälkeen oli luvassa leirin sisäänkirjautuminen, jossa otettiin talteen kanttiinirahat, arvotavarat, puhelimet ja lääkkeet. Illalla oli luvassa tutustumisleikkejä sekä iltapala. Koska koko päivän on ollut lähes 30 asteen lämpötila, on pidetty huolta leiriläisten nesteytyksestä ja viilennyksestä, jotta vauhti pysyy päällä.

Kohta on aika vetäytyä telttaan ensimmäisen yön unia varten. Toivottavasti uni maittaa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa