Sunnuntai - kesän viimeinen leiri alkoi!

29.07.2018

Viimeistä viedään, leiri!

Tänään sunnuntaina alkoi Kiljavan kesän 2018 viimeinen, mutta sitäkin huikeampi leiri! Vihtilammintie täyttyi tuttuun tapaan autoista, joista purkautui iloisia ja innokkaita, reippaita leiriläisiä. Lopulta leiribussikin kaarsi pihaan, ja leiri päästiin aloittamaan lipunnostolla ja telttakyliin jakautumisella.

Telttakyliin jakautumisen jälkeen oli vuorossa check-in, eli virallinen leirille kirjautuminen. Palvelutiimin johdolla talletettiin arvotavarat, kanttiinirahat ja lääkkeet hyvään huomaan. Sitten käytiinkin päivällispöytään!

Herkullisen savulohipastan jälkeen tutustuttiin oman telttakylän porukkaan, ja vietettiin kaunista kesäiltaa mm. uiden, boffaten ja korttia pelaillen. Metsäpalovaroituksen takia omat makkaranpaistot jäivät valitettavasti väliin, mutta onneksi mahtava keittiömme paistoi ne valmiiksi ja iltapala pelastui!

Nyt telttakyliin on hiljennytty viettämään ensimmäistä yötä omissa teltoissa. Ilta on lämmin eikä yöksi ole luvattu sadettakaan, joten teltoissa nukutaan varmasti makoisasti ja mukavasti.

Huomenna on aluksi vuorossa ryhmäyttävää ohjelmaa, ja lounaan jälkeen avautuvat *rumpujen pärinää*... toimintapisteet!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa