Sunnuntai - keskikesän juhlaviikko alkaa!

17.06.2018

Sunnuntai-iltapäivänä Kiljavan leirikeskus täyttyi taas innokkaista leiriläisistä, kun Kiljavan Leirikesä 3-1 ja 3-2 -leirit alkoivat. Lipunnoston jälkeen leiriläiset saivat valita omat telttakylänsä mahtavien esittelyiden perusteella. Lyhyen, eli torstaina päättyvän 3-2 -leirin telttakylät Drontit, Fantit, Trullit, Peikot, Velhot, Venkoset, Möröt ja Tuupposet esittelivät itsensä lennokkaasti ja muun muassa musiikin säestyksellä. Lauantaina päättyvän pitkän, 3-1 -leirin telttakylät esittelivät niin ikään itsensä ja keräsivät itselleen mahtavia leiriläisiä. Telttakyläkuvat löytyvät leirilehden edellisestä julkaisusta!

Telttakyliin jakautumisen jälkeen kaikki 12 telttakylää kävivät porrastetusti päivällisellä, check-inissä tallettamassa arvotavarat, lääkkeet ja kanttiinirahat sekä majoittautumassa teltta-alueille. Päivälliseksi keittiön väki tarjoili leirille kalapuikkoja ja perunamuusia salaatin kera.

Illan aikana Kiljavalla on tutustuttu leirialueeseen, uusiin kavereihin ja kuultu hieman leirin käytänteistä ja siitä, mitä tulevan pitää leirin aikana. Iltapalaksi herkuteltiin makkaroilla omissa telttakylissä nuotiopaikan äärellä - nuotiot tosin jäivät sytyttämättä metsäpalovaroituksen takia. Auringon laskiessa oli aika vetäytyä telttoihin yöpuulle hampaiden pesun ja iltatoimien jälkeen. Toivottavasti uni maittaa, jotta huomenna on energiaa ensimmäisen kokonaisen päivän puuhia varten!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa