Sunnuntai - leiri alkoi aurinkoisissa merkeissä!

10.06.2018

Sunnuntai - mikä mahtava päivä aloittaa Kiljavan leirikesän toinen leiri!

Iltapäivällä Vihtilammintie täyttyi autoista, kun kotiväki saapui Kiljavalle tuomaan uusia, innokkaita leiriläisiä. Neljältä bussinkin kaarrettua pihaan lippuaukea olikin ihan pullollaan porukkaa - tällä viikolla kun leiriläisiä on ihanan suuri joukko! Leiri aloitettiin perinteisellä lipunnostolla, jonka jälkeen jakauduimme kahtia katsomaan telttakylien esittelyt. Lyhyemmän, keskiviikkona päättyvän leirin telttakylät Maahiset, Menninkäiset, Tuupposet ja Wompatit hurmasivat omat leiriläisensä esittelyssä. Pidemmän leirin telttakyliin (Drontit, Fantit, Trullit, Möröt, Peikot, Venkoset ja Velhot) oli yhtä lailla tunkua, ja Brontotkin löysivät heti oman, mukavan porukkansa.

Kaikki leiriläiset löysivät siis itselleen mukavan telttakylän, ja sitten olikin aika tutustua teltta-alueisiin ja Kiljavaan tarkemmin. Päivälliseksi saimme herkullisia tortilloita, jotka näyttivät maistuvan lapsille erinomaisesti. Kaikki leiriläiset kävivät telttakylittäin myös check-inissä tallettamassa kanttiinirahat, arvotavarat ja lääkkeet.

Ilta kuluikin uusiin kavereihin ja Kiljavan paikkoihin ja aktiviteetteihin tutustuessa. Illan hämärtyessä leiriläiset kömpivät omien telttakyliensä telttoihin ensimmäistä kertaa. Mitähän huominen eli ensimmäinen kokonainen leiripäivä tuo tullessaan?

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa