Sunnuntai - Sade ei meitä haittaa!

07.07.2019

Tänään aloitimme Kiljavan Leirikesä 6-leirin. Päivän sää oli hieman epävakainen ja kesäsade pääsi yllättämään muutamaan otteeseen, mutta hyvällä varustuksella sekään ei haitannut! Päivä alkoi lipunnostolla, jonka jälkeen leiriläiset pääsivät valitsemaan itselleen mieluisan telttakylän telttakyläesittelyjen perusteella. Ryhmiin jakautumisen jälkeen osa leiristä lähti syömään päivällistä, ja osa taas pääsi majoittautumaan telttoihin ja kirjautumaan leirille sisään "check-inissä" eli lääke- ja arvotavaratalletuksessa. Päivälliseksi keittiössä oli valmistettu maittavaa kana-herkkusienipastaa, ja ruokailun lomassa harjoiteltiin myös Kiljavalla tärkeitä ruokailukäytänteitä aina ruokalaulusta alkaen.

Päivällisen jälkeen telttakylät ovat tutustuneet toisiinsa ja Kiljavan leirialueeseen. Ryhmät ovat leikkineet tutustumisleikkejä sekä kiertäneet leirialueen, jotta tärkeät paikat tulevat tutuksi. Osa telttakylistä kävi myös virkistävällä pulahduksella Märkiö-järvessä. Onneksi leiriläisiä ei viileähkö vesi pelota!

Illan päätteeksi iltapala nautittiin telttakylissä, sillä pääsimme viimein paistamaan makkaraa metsäpalovaroituksen poistuttua! Makkaran lisäksi tarjolla oli hedelmää ja leipää, ja saimme heti kosketuksen aitoon leirielämään nuotion ympärillä istuessa. Iltapalan jälkeen oli aika lähteä iltatoimille, ja pian onkin aika käydä nukkumaan telttoihin. Toivottavasti uni maittaa, sillä huomenna energiaa tarvitaan ensimmäisenä kokonaisena leiripäivänä!

Telttakyläkuvat luvassa hetken kuluttua!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa