Sunnuntai - Uusi leiri alkaa

16.06.2019

Uusi leiriviikko alkoi aurinkoisena Kiljavalla. Leirikeskus täyttyi taas innokkaista leiriläisistä, kun aloitimme torstaina päättyvän leirin 3-2 ja lauantaina päättyvän leirin 3-1. Jakauduimme katsomaan telttakylien esittelyt, minkä jälkeen leiriläiset pääsivät valitsemaan mieluisan telttakylän leiriviikolle. Telttakyliin jakautumisen jälkeen osa leiristä lähti päivälliselle. Päivällisellä leiriläisille kerrottiin Kiljavan ruokailukäytännöistä ja ruoaksi nautimme kinkkukiusausta. Samaan aikaan osa leiristä kirjautui sisään leiriin ”zekinissä”, jossa talletettiin arvotavarat, kanttiinirahat ja lääkkeet.


Päivällisen jälkeen telttakylät tutustuivat lisää toisiinsa ja ehtipä osa käydä uimassakin! Leiriläiset pääsivät myös majoittumaan telttoihinsa. Iltapalalla emme päässeet paistamaan makkaraa metsäpalovaroituksen takia, mutta makkarat lämmitettiin keittiössä ja ne nautittiin telttakylissä hedelmän kera. Iltapalan jälkeen tehtiin iltatoimet ja nyt leiriläiset ovat käyneet nukkumaan kauniin ilta-auringon saattelemana. Toivottavasti uni maittaa teltassa, sillä huomenna luvassa on paljon hauskaa ohjelmaa ensimmäisenä kokonaisena leiripäivänä.

Telttakyläkuvat luvassa huomenna!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa