Sunnuntai - viidennen viikon leiri käynnistyi!

01.07.2018

 Tänään sunnuntaina pääsimme aloittamaan jälleen uuden, mukavan leirin. Tällä viikolla Kiljavalla onkin edellisistä viikoista poiketen vain yksi pitkä leiri.

Iltapäivällä Kiljavannummi täyttyi siis jälleen intoa puhkuvista leiriläisistä, joista moni kertoikin olevansa jo Kiljavan leirien konkari. Ensikertalaisiakin on leirillä aimo joukko - meillä on siis mahtava porukka koossa tällä viikolla! Lipunnoston jälkeen ohjaajat esittelivät omat telttakylänsä erilaisten esittelyiden avulla. Tämän jälkeen leiriläiset pääsivät valitsemaan itselleen mieluisan telttakylän.

Telttakyliin jakautumisen jälkeen leirissä käytiin porrastetusti päivällisellä ja leirin check-inissä. Päivällisellä oli herkullista nakki-spagettivuokaa, minkä lisäksi päivystäjät kertoivat leiriläisille ruokailukäytänteistä. Check-inissä taas rekisteröidyttiin telttakyliin, jätettiin arvotavarat säilytykseen, talletettiin kanttiinirahat ja annettiin lääkkeet ensiapuvastaaville talteen.

Iltasella leirissä on tutustuttu Kiljavaan ja uusiin ohjaajiin ja kavereihin. Telttakylissä on myös paistettu makkaraa iltapalaksi omien telttakylien nuotiopaikkojen äärellä. Nyt teltoissa on rauhoituttu yöpuulle - mitähän ensimmäinen kokonainen leiripäivä tuo huomenna tullessaan?

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa