Sunnuntai - Viides leiriviikko käynnissä

30.06.2019

Tänään pääsimme aloittamaan viidennen leiriviikon lämpimässä kesäsäässä. Iltapäivällä leirikeskus täyttyi siis innokkaista leiriläisistä, joista moni oli ensimmäistä kertaa leirillä, mutta mukana on myös paljon konkareitakin.


Leiri alkoi perinteisellä lipunnostolla, jonka jälkeen leiriläiset pääsivät valitsemaan itselleen mieluisan telttakylän. Telttakyliin jakautumisen jälkeen osa leiristä lähti majoittumaan telttoihin, osa päivälliselle ja osa taas pääsi tallettamaan rahat, lääkkeet ja arvotavarat leirin ”check-iniin”. Päivälliseksi keittiö oli valmistanut herkullista makaronilaatikkoa salaatin kera, ja ruokailun yhteydessä opeteltiin Kiljavan ruokailusääntöjä ruokalaulusta lähtien.


Päivällisen jälkeen telttakylät ovat tutustuneet Kiljavan leirialueeseen sekä toisiinsa pelien ja leikkien muodossa. Iltapalaksi on makkaraa ja hedelmää. Nuotioita ei metsäpalovaroituksen takia ole saanut sytyttää, mutta makkarat nautittiin silti telttakylien nuotiopaikoilla. Ilta-auringon laskiessa leiriläiset suuntaavat pian iltatoimille, minkä jälkeen onkin aika asettua telttaan ensimmäisen yön unia varten. Toivottavasti uni maittaa, sillä heti huomenna on luvassa paljon hauskaa puuhaa!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa