Suo oli yllätyksiä täynnä ja 39 laatikkoa laatikkoleikissä!

11.06.2020

Tänään polkaisin pyörällä bronttojen teinileirille UUTTUun ja meillä olikin ihana kuvaustuokio suolla! Suo yllätti tosin kumpparikulkijansa ja aivan pyllähdyksiltä suomättäälle ei vältytty. Onneksi kuitenkin kuvausintoa riitti monen tuokion ajaksi ja shortsit saatiin pesuun! Lounaaksi brontot kokkasivatr chili sin carnea ja chilin ja cayennepippurin tulisuus teki oikein jymy-yllätyksen, jos ei ollut muistanut olla varovainen. Tästäkin selvittiin maitoa juomalla ja huumorin kera! 

HEHKU-leiri hehkulainen teki aivan uskomattoman kiipeilyennätyksen laatikkoleikissä: 39 laatikkoa! Huima suoritus valtavan keskittymisen ja tasapainon kera. 

Näin illasta mediavastaava siirtyy innolla editoinnin pariin, jotta lauantaina leirivideo on valmis katseltavaksi. Sitä saa hankkia leirikanttiinista usb-tikun tai leiridvd:n muodossa. Huomenna on kuitenkin vasta perjantai ja discopäivä, jota aletaan jo odottaa innolla. Ehkä päästään taas uimaankin!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa