Taianomainen tiistai

21.02.2017

Vau, mikä päivä meillä on leirissä ollut!

Meitä on hellitty tänään aivan upealla ulkoilusäällä, joten olemme viihtyneet hyvin pulkkamäessä, napakelkalla, jäällä touhutessa ja ulkoleikeissä.

Jokainen leiriläinen on tänään käynyt suihkussa ja suurin osa myös saunomassa. Meillä tarkastetaan saunan ovella, että kaikki tulevat paikalle puhtaiden alushousujen ja sukkien sekä vaihtopaidan kanssa. Näin koko leiri pukeutuu takuuvarmasti suihkun jälkeen puhtaisiin vaatteisiin. Uhkarohkeimmat kävivät saunan ohessa kierimässä lumessa ja juoksentelemassa jäällä. (Leirinjohtajan korviin ei ole kantautunut, että yksikään näistä uhkarohkeista olisi ollut ohjaaja...)

Saunojen ohessa olemme saaneet peuhata ulkona monessa kohtaa ja monella eri tavalla. Suureksi hitiksi on muodostunut Helmi-partioleirin pystyttämä napakelkkakaruselli, jota olemme saaneet lainata. Siitä on alla useampi kuva; se on kyllä todella hieno laite! Halutessaan saunojen ohella sai myös tehdä sisällä kaurakeksejä, erilaisia hahmoja taikataikinasta tai askarrella.

Illalla meillä oli koko leirin markkinat! Markkinoilla oli monia hassuja hahmoja ja lapset saivat ostaa palveluita ja tuotteita kävyillä ja kepeillä. Markkinoilla liikkui myös seriffi, joka jahtasi varkaita. Onneksi seriffi sai lapsilta apua ja varkaat saatiin kiinni!

Nyt on aika mennä iltapalalle ja sitten unten maille. Huomenna aamulla meillä on tiedossa retki. Pakkaamme kimpsut ja kampsut sekä evästä, ja menemme tutkimaan mitä löytyy leirialueen ulkopuolelta... Luvassa on siis jännittäviä hetkiä!

Lähetä terveisiä leiriläisille»

Voit lähettää rohkaisevia terveisiä leirillä olevalle leiriläiselle. Leiriterveiset toimitetaan perille noin vuorokauden kuluessa